Hulp bij Prikkelbare Darm Syndroom - 

Ik help je de symptomen van PDS achter je te laten, zodat je weer met vertrouwen de dingen kunt doen die je al lang niet meer deed.

 

Als jij een van de vele mensen bent die lijden aan Prikkelbare Darm Syndroom (PDS), dan weet je hoe beperkend dit kan zijn.

De symptomen, buikpijn, een opgeblazen gevoel, ernstige constipatie of juist diarree, zijn pijnlijk en nemen jouw kwaliteit van leven weg.

 

Gangbare behandelmethodes richten zich vaak op het bestrijden van de symptomen, maar pakken niet de kernoorzaak aan: een overgevoeligheid van de zenuwen in je darmen.

Maar er is hoop.

Hypnotherapie voor PDS is een stap-voor-stap protocol dat deze “verkeerde” boodschap van je brein naar je darmen aanpakt.

Studies hebben aangetoond dat hypnotherapie een effectieve behandeling is voor PDS, dat in meer dan 80% van de gevallen langdurige resultaten geeft en je bevrijdt van de symptomen.

 

Hypnotherapie pakt de kern van je probleem aan zodat je eindelijk vrij bent van die cyclus van pijn en stress.

Deze natuurlijke en holistische benadering lost in gemiddeld 5 sessies jouw stress-gerelateerde PDS op en verbetert de kwaliteit van je leven.

Oók als je altijd hebt gehoord dat chronisch betekent dat het voor de rest van je leven is.

Oók als je al van alles hebt geprobeerd.

Hoe zal je leven zijn als je die vervelende en beperkende symptomen achter je kunt laten?
Hoeveel vrijheid zul je dan hebben?
Wat ga je dan weer allemaal doen wat je al lang niet meer durfde?

LEES HIER EEN ERVARING
STUUR ME EEN BERICHTJE
TERUG NAAR STARTPAGINA