Ik kan je wel vertellen hoe goed hypnose werkt, maar je kunt het beter van iemand anders horen, toch?

 

Lees hieronder een paar ervaringen:

Angst en paniek

Sinds een aantal jaren had ik erge last van paniek- en angstaanvallen die mijn leven op een serieuze (negatieve) wijze beïnvloedden. Na een aantal therapeuten te hebben geprobeerd (helaas zonder resultaat), besloot ik om nog één poging te wagen om via deze wijze hiervan af te komen.

Nadat ik Annemarie via de telefoon had gesproken had ik meteen een goed gevoel. Ze was erg duidelijk in communicatie en wat ik van de intake kon verwachten. Na deze intake voelde ik mij gelijk al een stuk beter en zelfverzekerder. Ook kreeg ik superveel tools om in te zetten wanneer het even niet zo goed ging. Aangezien ik voor het eerst sinds jaren hoop kreeg dat mijn onzekerheden en angsten konden verdwijnen besloot ik om een aantal sessies te doen met Annemie, met uiteindelijk als resultaat dat ik vrijwel nooit meer last heb van angst en stukken beter/positiever in mijn vel zit. Ik ben Annemie dan ook zeer dankbaar voor de fijne en waardevolle sessies en oefeningen die ik heb meegekregen die zeker nog van pas zullen komen in de toekomst. 

Sandra

Altijd áán staan

Ik had het gevoel altijd te alert te zijn. Dit maakte mij geen leuker mens. Ik voelde en uitte snel mijn irritatie en voelde me van binnen vaak onrustig.
Eerder was ik vrolijk, onbevangen en genoot ik meer van alles om me heen. Ik wist dus ook dat het anders kon. 

Zo kwam ik in contact met Annemie. 

Grappig, eerder dacht ik dat lang praten en analyseren de oplossing was. Me niet bewust zijnde dat ik daarmee juist steeds mijn onderbewuste weer activeerde met mijn negatieve praat / gedachten. Het is zo veel makkelijker. De "wat als"  het wel lukt en de meditaties maken veel verandering voor mij.
Zo creëer ik een nieuwe mindset die me wel degelijk gelukkiger maakt. 

Jolie

Online programma

Ik ben een maand of zo geleden begonnen met je online programma. Wat een mooie reis.
Ik geniet nog dagelijks van je mooie meditaties en de hypnose sessies.

De technieken die ik heb geleerd helpen me elke keer als ik niet lekker in mijn vel zit of teveel pieker.
Ik dacht altijd dat het gewoon bij mij hoorde en dat ik ermee moest leren leven. Als ik geweten had hoe gemakkelijk het is om me anders te voelen, dan had ik dit al veel eerder gedaan.

O ja.. ik slaap ook veel beter! Dat was altijd een dingetje maar ik slaap nu goed en voel me fitter.

Ik hou me aanbevolen als je nog eens een online programma maakt.

Marina, Nijmegen

 

vrij van PDS symptomen

 (Note: Prikkelbare Darm Syndroom heet in het Engels IBS: Irritable Bowel Syndrome. De sessies zijn in dit geval gedaan via Zoom)

After suffering with IBS to the point where I was so afraid to go out. Having had a few accidents, left me feeling very distressed. I started hypnotherapy with Annemie.

After the very first session I felt hopeful. Her relaxed and confidant manner and her explanation made me feel at ease and comfortable. I so looked forward to seeing her.

Before the end of our 5 sessions I was able to go out on a trip without any worry. Without taking Imodium. I feel it has given me my life back. I would highly recommend Annemie.

Val C.

Gestopt met roken!

“Na 20 jaar roken verbaasde het mij dat ik zo gemakkelijk kon stoppen na slechts één sessie. Inmiddels ben ik ruim een jaar rookvrij, en dat zonder moeite! Het is een vreemde gewaarwording dat het voelt alsof ik nooit hebt gerookt. Mijn onbewuste geeft me dagelijks een signaal "Je bent een niet roker", en dat helpt, vooral als om me heen mensen roken.

Nina

Een fijne ervaring

“Ik ben super goed geholpen door middel van de hypnose sessies, om mij van mijn onzekerheid en angsten af te helpen. Annemie zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde en ontspannen.
Voordat ik bij Annemie kwam, was ik wel bekend met hypnose, maar ik had er een heel ander beeld bij dan het in werkelijkheid was.
Je lichaam is helemaal ontspannen, maar je bent niet "weg": Je bent zelf de hele tijd in controle. Het was een hele fijne ervaring en heeft me veel opgeleverd. Echt een aanrader!

Anoniem

Angst weg!

"Ik sta er echt van te kijken wat de hypnose heeft gedaan.
Mijn angstgevoelens zijn in principe gewoon weg.
Na de eerste sessie voelde het al alsof een zware rugzak van mijn schouders was genomen.
Het is alweer een tijd geleden dat ik de laatste sessie heb gehad, maar ik voel me nog steeds heel goed en ben een gelukkiger en blijer mens.
Ik heb ook van Annemie geleerd hoe ik de controle kan houden over hoe ik me voel, ook als er minder fijne dingen gebeuren. De hypnose sessie vond ik een hele fijne ervaring, die ik iedereen kan aanraden."

Jolanda

Oktober 2023 - Gestopt met roken! 

IK BEN EEN NIET ROKER!
👊 

Wat kon ik verwachten?
Ik wist het niet, had geen idee, maar wel goede hoop omdat ik al vaker over stoppen met behulp van hypnose had gehoord.
Ik hoopte natuurlijk dat de (hypno)therapie mij voorgoed van het roken zou af helpen.
 
De hypnose zelf was verrassend.
Het gaf me een gevoel van sereniteit, een vredige kalmte en voelde heel aangenaam.
Toen ik na de eerste sessie de deur uitliep was ik verbaasd en opgetogen tegelijkertijd: het voelde alsof ik nooit gerookt had.
En dat is (een paar weken later) nog steeds zo.
Zó blij dat ik deze stap genomen heb! 
 
Maria B.